Over ons

Dean Vanesch

​Dean is gepassioneerd door vastgoed. De keuze voor een bachelor in vastgoed lag dus voor de hand. Met enkele jaren ervaring (sedert 2015) in de vastgoedsector op de teller, kriebelde het bij Dean om zelf de handen uit de mouwen te steken. In 2021 startte hij zo zijn eigen vastgoedkantoor in hartje Antwerpen. Zijn missie? De verkoop van woningen bemiddelen op een vlotte en correcte manier, zonder de koper en verkoper uit het oog te verliezen.

Kobe Scheelen

Met reeds enkele jaren ervaring gaat Kobe voor een professionele, heldere doch persoonlijke en warme aanpak. Iedereen bijstaan in de realisatie van een eigen droomwoning is zijn doel. Een passie die leidde tot de medewerking aan DVA Real Estate in centraal Antwerpen en omstreken. Kobe staat voor ruime bereikbaarheid en een gedreven, stipte en correcte afhandeling.

Elias Martens

Met nederigheid en oprechtheid, staat Elias bekend als een iemand die luistert, begeleidt en zich inzet voor de behoeften van zijn cliënten. Met een diepgewortelde passie voor vastgoed streeft Elias ernaar om de perfecte woonoplossingen te vinden voor hen die hij dient. Door een combinatie van eerlijk advies en professionele begeleiding, helpt Elias bij het nemen van weloverwogen vastgoedbeslissingen. 

Driton Maraj

Driton ademt vastgoed en online marketing, en zijn gedrevenheid kent geen grenzen. Hij jaagt altijd het uiterste na, en zijn hart klopt voor deze twee werelden. Met een diepgewortelde passie voor online marketing en een onfeilbaar instinct voor vastgoed opportuniteiten, is Driton voortdurend op een missie om het volle potentieel uit beide domeinen te ontgrendelen.